Vissza az előző oldalra                     Ezt a webhelyet szeretném hozzáadni a kedvencekhez .

 

 

HOME        FILMEK        KERESÉS

          FÓRUM        EGYEBEK           HELP

treasure

 

 

 

 

Cím: JÓNI-MASSZÁZS

Tartalom:

Tudatosan vagy tudat alatt a legtöbb ember csodálattal áll a "nő misztériuma" előtt. A női szexualitást egyfajta titokzatosság lengi körül, ez a fantáziák, a remények és a vágyak birodalma. A "jóni" elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, jelentése magában foglalja a külső és belső nemi szerveket.

Társadalmunkban - bár az erotika mindennapos téma - a teljes gazdagságában megélt női szexualitás igen elhanyagolt terület. Szerény lehetőségek állnak a hölgyek rendelkezésére, hogy felfedezhessék önmagukat, testüket, szexuális motivációikat, a bennük élő végtelen energia forrását. A nőiség nagy ajándék - hatalmas erő, a gyógyulás és a kreativitás hordozója.

A könyvben bemutatott gyönyörű fotók és részletes leírások segítségével elsajátíthatjuk azokat az energetikai és spirituális alapokat, tantrikus módszereket, masszástechnikákat, speciális légző- és mentális gyakorlatokat, melyekkel a korábban (akár évek, évtizedek óta) felhalmozódott energiáink ismét felszabadulnak, megnyitva ezzel az érzéki odaadás boldog, örömteli világát.

A könyv melléklete egy magyar nyelvű Jóni-masszázs DVD, mely megkönnyíti e csodálatos masszázstechnika elsajátítását.

Betekintés:

JONI-MASSZAZS dvdrip szink HU by boldogpeace

Letöltés:

letöltés...

 
    WINDOWS LIVE SKY DRIVE                                        MEGKÖSZÖNÖM (:-)

 

 

Amennyiben szeretnéd ezt a tartalmat megosztani és erre a letöltési helyre szeretnél hivatkozni :


Ezt a kódot illeszd a weboldalad "body" kódjai közé, arra a helyre, ahol szeretnéd a letöltés lehetőségét megjeleníteni. (<body> IDE! </body>)
A letöltési cím kódját WEBOLDALBA illesztéshez vágólapra másolom!

 


A FÓRUM-on ezt  kódot illeszd a hozzászólásod megfelelő helyére.
A letöltési cím kódját FÓRUM hozzászólásba illesztéshez vágólapra másolom!

 

 

KELLEMES IDŐTÖLTÉST és JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

A feltöltés a teljes filmet tartalmazza, de csak betekintés céljából tölthető le. Ha megtetszett és a teljes filmet megszeretnéd nézni illetve gyűjteményedben hosszabb ideig tárolni szeretnéd,
a hivatalos forgalmazótól meg kel azt vásárolnod, különben 24 órán belül törölnöd kell a merevlemezedről! A filmek minősége nem egyezik meg az eredeti DVD minőséggel!
Az oldalon szereplő anyagok nem képezik a tulajdonunkat, sem annak tartalmáért, sem annak formájáért semminemű felelősséget nem vállalunk.

Fel a menühöz...Fel a MENÜ-höz

Neked dolgozunk...
Megköszönöm...
Megköszönöm...
Megköszönöm...